Vacature Assistent bedrijfsleider

popo personeel

Wat ga je allemaal doen?

Achter de bar en op de vloer krijg je een hoop verantwoordelijkheden. Je ondersteunt de eigenaar als nummer twee op de werkvloer of je runt zelfstandig als eindverantwoordelijke het restaurant. Ook stuur je de rest van het personeel aan en help je bij het opleiden en trainen van nieuwe horeca toppers.
Achter de bar komen vaak in rap tempo de bonnen uit de printer, tussen het biertjes tappen door zijn er meer dan twintig cocktails en bijzondere drankjes (cocktails/mocktails/sangria/gin tonics/enz) die moet kunnen bereiden. Meedenken over de drank én cocktailkaart of experimenteren met nieuwe
verassende ideeën is daarnaast ook een leuk onderdeel van het werk.
Afhankelijk van waar je kwaliteiten liggen zijn er nog tal van andere zaken rondom het managen van een horecazaak waarbij jouw input en hulp zeker gewaardeerd wordt.

Het restaurant is geopend in de avond waardoor de werktijden vaak tussen 15:00 – 23:00u liggen.

Wie zoeken wij?

Om te beginnen iemand met horeca ervaring of ervaring in een managementrol. Verder ambitie om te leren en door te groeien in het bedrijf. Het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid zijn hierin ook belangrijk zodat jij straks één van de dragende krachten binnen ons topteam kan worden.

Wat maakt bij Popo Utrecht werken zó leuk?

Bij de Popo werken we met een relatief klein maar gezellig team, grotendeels studenten. Het restaurant is knus en het contact met de gasten daardoor erg persoonlijk. We zijn geen pretentieus restaurant waar gehamerd wordt op ouderwetse en starre etiquette regels. Wel vinden we het belangrijk een vriendelijke en gastvrije sfeer te creëren waarin onze gasten een ongedwongen en gezellige avond kunnen beleven.
Ook binnen ons team is die gezelligheid erg belangrijk. Met name onze sluitborrels in de weekenden zijn altijd dikke pret, de onbeperkt sluitdrankjes en oud collega’s die regelmatig nog even langs wippen dragen hier zeker aan bij. We proberen dus goed voor ons team te zorgen, zo mag iedereen ook altijd gratis mee eten.
We zijn trots op de werksfeer die we bij de Popo gecreëerd hebben, namelijk één van positiviteit. Een foutje maken en daarvan leren mag, zonder daar direct op afgerekend te worden. Enthousiast geworden? Er is altijd ruimte een proefdag mee te draaien. Stuur een mailtje naar [email protected] met je CV en een korte motivatie dan nemen wij spoedig contact met je op!

Heb je interesse?

Stuur ons een bericht