Vacature All-Round bedieningsmedewerker (M/V)

vacature bediening

Wat ga je allemaal doen?

Als bedieningsmedewerker ben je op een avond verantwoordelijk voor een deel van het restaurant (ook wel een wijk genoemd). Hier neem je bestellingen op en vertroetel jij onze gasten terwijl je tussendoor links en rechts wat drankjes of eten naar de tafels brengt. Blijk jij nou een echt horeca natuurtalent te zijn? Dan zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en steeds meer uitdagende
taken op je te nemen. Bijvoorbeeld het maken en shaken van cocktails achter onze bar of misschien op den duur wel als eindverantwoordelijke op de werkvloer?

Wie zoeken wij?

Jonge en enthousiaste mensen die het leuk vinden in de avond een paar uurtjes te knallen in het restaurant. Ben je sociaal en hou je ervan om met mensen te kletsen? Ben je gastvrij ingesteld en geeft het je een goed gevoel je gasten een fijne en ongedwongen avond te bezorgen? Dan is werken in de horeca misschien wel wat voor jou! Met de juiste instelling en motivatie ben je al halverwege. Alle andere vaardigheden van het horeca vak brengen wij je graag bij mocht je nog geen ervaring hebben. Heb je al wel werkervaring? Dan is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

Wat maakt bij Popo Utrecht werken zó leuk? 

Bij de Popo werken we met een relatief klein maar gezellig team, grotendeels studenten. Het restaurant is knus en het contact met de gasten daardoor erg persoonlijk. We zijn geen pretentieus restaurant waar gehamerd wordt op ouderwetse en starre etiquette regels. Wel vinden we het belangrijk een vriendelijke en gastvrije sfeer te creëren waarin onze gasten een ongedwongen en gezellige avond kunnen beleven.
Ook binnen ons team is die gezelligheid erg belangrijk. Met name onze sluitborrels in de weekenden zijn altijd dikke pret, de onbeperkt sluitdrankjes en oud collega’s die regelmatig nog even langs wippen dragen hier zeker aan bij. We proberen dus goed voor ons team te zorgen, zo mag iedereen ook altijd gratis mee eten.
We zijn trots op de werksfeer die we bij de Popo gecreëerd hebben, namelijk één van positiviteit. Een foutje maken en daarvan leren mag, zonder daar direct op afgerekend te worden. Enthousiast geworden? Er is altijd ruimte een proefdag mee te draaien. Stuur een mailtje naar [email protected] met je CV en een korte motivatie dan nemen wij spoedig contact met je op!

Heb je interesse?

Stuur ons een bericht